OAMKB en Juridische zaken

Ik ben op zoek naar juridische hulp

OAMKB gaat verder waar anderen stoppen. Door onze samenwerking met HBO juristen zijn al onze oplossingen maatwerk. Dankzij deze samenwerking met HBO juristen kunnen wij een totaalpakket aanbieden via ons accountantskantoor aan al onze klanten. Dit is een totaaloplossing. Diensten elders afnemen is dus niet meer nodig. Zowel juridische als financiële hulp vind je nu onder één dak. Maatwerk en een totaaloplossing, dat is waar we voor staan.

HBO Juristen is een organisatie met landelijke dekking en één aanspreekpunt. Dit innovatieve juridische adviesbureau levert altijd op maat. Vooraf altijd een helder kostenoverzicht met eerlijke prijzen. Alle zaken worden intern tevens getoetst door een senior jurist, zodat je zeker kunt zijn dat je het juiste advies krijgt. Je komt met de accountants en administrateurs van OAMKB nooit achteraf voor vervelende verrassingen te staan. Daarnaast staat ook altijd de juridische helpdesk voor je klaar, want zij voorzien je graag van gratis advies. Mocht je een complexere vraag hebben of een vraag die meer aandacht nodig heeft? Dan stellen wij een heldere offerte op en bieden je die ter goedkeuring aan. Zo zijn alle partijen goed op de hoogte van wat de kernvraag is en welke kosten hieraan verbonden zijn. 

Een betrouwbaar, toegankelijk en praktisch advies, dat is wat je mag verwachten van de accountants en administrateurs van OAMKB. Vraag daarom vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aan.

Ben je inmiddels al klant bij OAMKB? En heb je al de eerste juridisch vragen? In dat geval zal je administrateur of adviseur je doorverwijzen naar HBO Juristen. Hier kun je terecht met al je vragen. We zijn benieuwd naar je ervaring en de voortgang.
 

 

Nu meer weten!