Uitslag #WeggeefWoensdag bekend!

De inzenders van deze uitspraken, mogen het boek verwachten:

“Een hoofd dat ik af en toe leeg kan maken, verschaft mij werkplezier. Doordat ik met al mijn administratieve rompslomp bij jullie terecht kan, heb ik voldoende tijd om met hart en ziel mijn onderneming te runnen”.

“Werkplezier kun je vergroten door als ondernemers elkaar iets te gunnen en ervoor te zorgen dat je ondernemersgeest blijft uitstralen. Zo kom je in een soort flow terecht en dat geeft dan weer energie”.

“Ik begin volgende week aan een nieuwe klus en verwacht veel inbreng te krijgen in mijn eigen werkplezier. Maar vanuit het verleden en van wat ik om me heen hoor: Help mensen zelf in te zien wat de goede sporen zijn om op te rijden. Als het vanuit de persoon zelf komt om keuzes te maken, dingen te willen veranderen, blokkades om werkplezier te hebben op te heffen, is de grootste klus geklaard. Daarbij heeft de mensheid een handje nodig en daarin kunnen jullie een rol hebben”.

“Allereerst wil ik jullie wederom complimenteren met alweer een leuke actie! Leuk hoe jullie dit doen. Daarnaast heb ik eigenlijk al heel veel werkplezier omdat ik jullie/diverse online accountants regelmatig aan de telefoon heb. Zo heb ik met iedereen een andere band en probeer ik jullie altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn”.

“Hoe jullie mijn werkplezier kunnen vergroten? Door er voor te zorgen dat ik vrij ben in mijn hoofd om de dingen te doen waar ik goed in ben. Dus geen zorgen over boekhouding, belasting, jaarstukken, debiteuren, en dergelijke en vooral ook advies over wat ik anders kan doen zodat ik vrij blijf in mijn hoofd om die dingen te doen waar ìk goed in ben. Veel succes met jullie actie, jullie trekken er in ieder geval de aandacht mee!”

“Ik zou graag het boek "Wat zou Google doen?" ontvangen. Ik wil het heel graag lezen om te leren hoe ik naar mijn klanten zou moeten luisteren, zodat ik daarmee leer een betere ondernemer te worden”.

“Door een persoonlijke band aan te gaan en proactief te signaleren wanneer er in mijn onderneming iets nodig is. Zo kan ik tijd besteden aan gezin, cultuur, vrienden en oh ja: werk”.

“Hierbij mijn antwoord op je vraag hoe Online Accountants MKB mijn  werkplezier kan vergroten: door de prijzen laag, de benadering  persoonlijk en de dienstverlening efficiënt te houden!”

“Het is handig als een ondernemer enigszins de zaken gemakkelijk kan aanleveren. Bij voorkeur dus met  zoveel mogelijk administratieve (online) koppelingen. Is er  gebrek aan kennis / interesse, dan moet je dit dus bieden als online administratiekantoor ! Maar het belangrijkste is niet wat de MKB-er wil maar wat zou hij moeten willen... Een "administratieve opvoedcursus!”

“Zeer leuke en goede vraag: Hoe kunnen wij jouw werkplezier vergroten? Ik heb hier lang over zitten te peinzen maar kwam tot de conclusie dat ik elke dag met zeer veel plezier en zin naar mijn werk ga. Mijn werkplezier zal echter nog groter worden indien ik mijn doelstellingen ter ontwikkeling succesvol en gedegen tot stand kan brengen. En natuurlijk zou dat boek van Jim Jarvis het werkplezier omzetten naar een werkextase”.