Ons verhaal

Samen met innovatieve software en een professional

Je wilt de best mogelijke service, daarom werken we bij OAMKB uitsluitend met betrouwbare en innovatieve software, die volledig kan worden aangepast aan jouw situatie en jouw wensen. Daarbij is het niet van belang of je ZZP’er bent, je met partners samenwerkt of dat je personeel onder je hebt. De online software van OAMKB geeft altijd maatwerk. Daarbij heb je twee mogelijkheden. Voor de ondernemers die aan boekhouding niet veel tijd willen besteden en zonder papier willen werken, is er YUKI. Heb je meer behoefte aan extra managementinformatie en prognoses, dan is er Vision Planner. Wil je vrijblijvend eens zien wat het je gaat kosten, klik dan hier.

              

 

 

Je hoeft niet zelf met de bedragen te stoeien
laat ons de voordeligste combi voor je berekenen

Graag stellen we ons team aan je voor:

Adri van Miltenburg
Relatiemanager
bedrijfskundige en financieel adviseur
Ben Jenniskens
Financieel adviseur
en assistent accountant

 
       

 

Adrie van Miltenburg

Specialist in retail, franchise organisaties en landbouw

Adrie is ooit zijn carrière op zijn 18e begonnen als veehouder in het bedrijf van zijn ouders. In de jaren erna heeft hij zich ontwikkeld tot bedrijfsadviseur die administraties automatiseert en MKB’ers coacht.

Hij groeide als enig kind op (zijn zus was al vroeg het huis uit) met ouders die bijna 50 jaar ouder waren. Hij nam hun boerenbedrijf over op zijn 18e en leerde snel zelf de problemen te lijf te gaan en er oplossingen voor te vinden. Toen hij na een paar jaar alleen op de trekker in het veld stond, terwijl zijn vriendin fulltime aan het werk was in de stad, besefte Adrie dat hij iets anders met zijn toekomst wilde. Hij ging bedrijfskunde studeren en werd mede-eigenaar van een innovatief softwarebedrijf in Amsterdam. Daarna bouwde hij in loondienst in 15 jaar tijd een retailorganisatie uit van 8 kleine naar 20 grote winkels.

“Met deze ervaring heb ik bewust gekozen om na 15 jaar weer als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Ik draai inmiddels al zoveel jaren mee, dat niets me meer verbaast op ondernemersgebied. Dit wilde ik inzetten om andere ondernemers te helpen.”

“Ik vind het wel erg leuk dat ik nu na alle omzwervingen weer in mijn eigen geboortedorp terug ben en zoveel bekenden terug zie.”

Ben Jenniskens

Met name starters, ZZP’ers, horeca en recreatie

In de afgelopen 20+ jaar heeft Ben Jenniskens zowel in het bedrijfsleven als bij accountantskantoren gewerkt als assistent accountant, financieel controller en als bedrijfsadministrateur. Ook is hij ervaren in administratieve organisatie en belastingrecht.

Eigenlijk ben ik heel erg nieuwsgierig naar de passie van ondernemers.

Ik kan eindeloos luisteren naar hun verhalen en me verwonderen over de mooie dingen die mensen kunnen maken. Het geeft me veel voldoening om ondernemers te helpen om nog succesvoller te worden.” Als Ben dit voor zich ziet, ontstaat er een mooie brede glimlach van voldoening.

“Het rekenwerk is voor mij slechts een middel en daar vermoei ik je niet mee. Ik praat liever met je. Daarom mag je me als je klant bent dus ook altijd bellen, mailen, appen, zonder extra kosten! Ik ben er om je te helpen met je bedrijf en je succesvoller te laten ondernemen.”

“Ik vind het echt heel zuur wanneer ik hoor dat een ondernemer keihard gewerkt heeft en dat er aan het eind van de week nog niks op zijn of haar rekening staat.”, Ben Jenniskens.

Note van ons hele team van OAMKB Eindhoven - Gemert

We willen met het OAMKB Eindhoven - Gemert team een frisse wind door Eindhoven - Gemert laten waaien en alle ondernemers succesvoller te ondernemen door als financiële expert aan hun zij te sparren over de cijfers en ambities, waarbij we de administratie zo inrichten dat deze automatisch verloopt en de ondernemer 24/7 inzicht in zijn/haar cijfers heeft. En dit alles voor een vast maandbedrag. Vul dit contactformulier om een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te vragen.  

Locatie

We houden kantoor in de toren van Unidek. Het is een locatie die perfect bij ons past: veel ruimte, flexibel en met karakter: de oude postkamer is nu verbouwd tot gezamenlijke ruimte voor alle ondernemers in het gebouw en heeft een moderne grand café sfeer.